ukenru
dinamo-pidpisalo-pershogo-urugvaytsya-v-istoriyi-klubu

"Динамо" підписало першого уругвайця в історії клубу

 • 12282 переглядiв

КИЇВ. 11 квітня. УНН. Футбольний клуб "Динамо" уклав угоду з 27-річним уругвайським вінгером/форвардом Карлосом де Пеною, повідомляє УНН з посиланням на сайт "біло-синіх".

Карлос Марія де Пена Боніно підписав з "Динамо" контракт, перебуваючи у статусі вільного агента. Угода розрахована до кінця сезону 2018/2019 з опцією продовження. У новому клубі Карлос виступатиме з ігровим номером 14 на формі.

"Дуже щасливий бути тут і стати гравцем цього великого клубу, відомого у всьому світі. Всі знають "Динамо" як одного з грандів українського футболу і регулярного учасника єврокубків. Це великий крок у моїй кар’єрі. Я перший уругваєць в історії клубу, і це окремо велика честь. Моє головне завдання на полі - забивати та асистувати партнерам, оскільки я атакувальний хавбек. Я шульга, можу грати як чистого півзахисника, так і вінгера", - відзначив новачок.

Зазначено, що Карлос де Пена – вихованець футбольної школи уругвайського клубу "Насьональ". Дебютував за основну команду 20 лютого 2013 року у гостьовому матчі Кубка Лібертадорес проти "Толуки" (3:2). 1 вересня 2015 року де Пена підписав 3-річний контракт з клубом англійського Чемпіоншипа "Мідлсбро".

31 січня 2017 року на правах оренди до кінця сезону перейшов до клубу "Реал Ов'єдо", що представляє Сегунду. 19 липня 2017 року контракт де Пени з "Мідлсбро" був розірваний за обопільною згодою сторін.

Додамо, що у 2018 році Карлос знову виступав за "Насьональ", після закінчення сезону став вільним агентом.

Українські Національні Новини

Спорт