ukenru
dinamo-obigralo-chinnikh-chempioniv-bilorusi-u-sparingu-v-oae

"Динамо" обіграло чинних чемпіонів Білорусі у спарингу в ОАЕ

 • 15095 переглядiв

КИЇВ. 22 січня. УНН. Київське "Динамо" пройшло екватор першого зимового навчально-тренувального збору в ОАЕ в рамках підготовки до другої частини сезону, перетнувши його поєдинком із солігорським "Шахтарем", передає УНН з посиланням на сайт "біло-синіх".

У першому таймі команди не спромоглися на взяття воріт. Як і в попередньому матчі з польською "Легією", у перерві тренерський штаб киян поміняв майже всіх футболістів за винятком Андрієвського. "Динамівцям" удалося відзначитися вже на початку другого тайму: Циганков виконав кутовий удар, Буяльський головою скинув м’яч далі на Клейтона, і той, скориставшись помилкою воротаря білорусів на виході, переправив м’яч у сітку – 1:0.

Подвоїти рахунок мав нагоду Андрієвський, але на його удар низом зреагував воротар Черник, перевівши м’яч на кутовий. За кілька хвилин той же Андрієвський сильно пробивав метрів із 16-ти після пасу на хід від Дуелунда – трохи неточно. Але згодом команда таки досягла свого, причому гол вийшов досить курйозним: Кендзьора завдавав удару, м’яч влучив у потилицю Циганкову, від нього м’яч залетів у сітку. До фінального свистка ударом у нижній кут воріт ще встиг відзначитися дебютант Ванат, але воротар "Шахтаря" Черник встиг зреагувати – 2:0.

Склади команд:
"Динамо" (1-й тайм): Нещерет, Миколенко, Попов, Сирота (Шабанов, 40), Караваєв, Шепелєв, Андрієвський, Родрігес, Лєднєв, де Пена, Бєсєдін.
"Динамо" (2-й тайм): Бущан, Кендзьора, Шабанов, Забарний, Сідклей, Андрієвський (Миколенко, 74), Буяльський, Циганков (Ванат, 86), Клейтон, Дуелунд, Супряга.
"Шахтар" (стартовий склад): Гутор, Антич, Філіпенко, Бєгунов, Савічко, Сзоке, Стасевич, Іванович, Кендиш, Діасамідзе, Дебелко.

Нагадаємо, що "Динамо" зазнало поразки у першій грі збору в ОАЕ. 

Українські Національні Новини

Спорт