ukenru
derzhdep-pro-rezultaty-vyboriv-v-rf-ne-bude-zhodnykh-vitalnykh-dzvinkiv

Держдеп про результати "виборів" в рф: "Не буде жодних вітальних дзвінків"

 • 87927 переглядiв

путін виграв "недемократичне" переобрання на посаду президента росії з 87,28% голосів, що змусило США відмовитися від вітальних дзвінків.

У Державному департаменті США назвали вибори президента рф "неймовірно недемократичним процесом". За словами першого заступника речника Держдепу Веданта Пателя, зі США не буде жодних вітальних дзвінків. Про це він заявив на брифінгу 18 березня, передає УНН із посиланням Держдеп. 

Це, звісно, був недемократичний процес, і я думаю, можна з упевненістю сказати, що зі Сполучених Штатів Америки не буде жодних вітальних дзвінків

- заявив Пател. 

Він назвав голосування в рф - "неймовірно недемократичним процесом". За його словами, володимир путін "найімовірніше, залишиться президентом росії, але це не виправдовує його автократію". 

Нагадаємо 

За результатами виборів рф  "несподівану" перемогу отримав чинний президент рф володимир путін. ЦВК рф намалювало йому 87,28%. Інші кандидати набрали менше ніж п'ять відсотків голосів.

путін "неочікувано" виграв вибори у рф: як відреагували "колеги"-диктатори та цивілізований світ18.03.24, 20:47 • [views_0]

Тетяна Краєвська

Новини Світу