ukenru
deputat-khersonskoyi-oblradi-pide-pid-sud-za-vimagannya-z-krimchanina-200-tis-grn

Депутат Херсонської облради піде під суд за вимагання з кримчанина 200 тис. грн

 • 12215 переглядiв

КИЇВ. 28 травня. УНН. Прокуратура Автономної Республіки Крим скерувала до суду обвинувальні акти стосовно депутата Херсонської обласної ради VII скликання і його спільників, які підозрюються у тому, що незаконно заволоділи транспортними засобами жителя Криму та вимагали від нього 200 тис. гривень для погашення штучно створеного боргу. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу прокуратури АР Крим.

“Прокуратура автономії скерувала до суду обвинувальні акти стосовно депутата Херсонської обласної ради VII скликання і двох його спільників, які незаконно заволоділи транспортними засобами мешканця Криму та вимагали від останнього грошові кошти в рахунок погашення штучно створеного боргу (ч. 1 ст. 189, ч. 3 ст. 27, ч. 2 ст. 289 КК України). У ході досудового розслідування встановлено, що депутат Херсонської обласної ради, начебто в рахунок погашення боргу у понад 200 тис. гривень, безпідставно вимагав від потерпілого грошові кошти”, - вказано у повідомленні.

Зазначається, що для гарантування сплати "боргу", обвинувачений разом зі спільниками організував викрадення 2-х легкових автомобілів, які були у користуванні потерпілого та належали членам його сім’ї.

Нагадаємо, депутату Херсонської облради повідомили про підозру за вимагання 200 тис. грн 13 грудня 2019 року.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП