dempartiia-ymovirno-vstanovyla-rekord-za-kilkistiu-zibranykh-koshtiv-dlia-peredvyborchoi-kampanii-kamaly-harris-zmi

Демпартія, ймовірно, встановила рекорд за кількістю зібраних коштів для передвиборчої кампанії Камали Гарріс - ЗМІ

 • 12438 переглядiв

Після відмови Байдена від участі у виборах, донори Демпартії за 5 годин зібрали $27,5 млн для кампанії Камали Гарріс. Це може бути рекордом зі збору коштів для передвиборчої кампанії.

Після того, як Джо Байден відмовився від участі в президентській кампанії та підтримав віцепрезидентку Камалу Гарріс, донори Демократичної партії встигли лише за півдня передати більш ніж 27 млн доларів на користь нової кандидатки на президентський пост у США.

Пише УНН з посиланням на Politico, NYT і Sveriges Television.

Деталі

Неурядова організація ActBlue, яка працює з кандидатами від демократичної партії, повідомила, що пожертви віцепрезидентці США Камалі Гарріс (Демократична партія) сягнули 27,5 мільйона доларів США за перші 5 годин після того, як лідер країни Джо Байден (Демократична партія) відмовився від участі в президентській кампанії.

Выборы в США: руководители Демократической партии во всех штатах поддержат Харрис - Reuters22.07.2024, 09:26

Actblue, пов'язана з демократами, мала зібрати 55 мільйонів доларів тільки за неділю, повідомляє американський новинний сайт Politico. Демпартія, ймовірно, встановила рекорд за кількістю зібраних коштів з моменту заяви Джо Байдена, пише SVT.

Довідка

Джо Байден заявив, що хоче, щоб нинішній віцепрезидент був висунутий партією як новий кандидат у президенти. Кампанія Байдена також офіційно перейменувалася на «Гарріс за президента», що дало їй негайний доступ до рахунку, на якому наприкінці червня перебувало 96 мільйонів доларів, зазначає NYT.

На внутрішніх зборах лідери кампанії заявлять, що вони працюватимуть тепер на Камалу Гарріс.

Камала Харрис подтвердила намерение баллотироваться в президенты США21.07.2024, 23:51

Ігор Тележніков

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі