ukenru
delegatsiya-radi-u-pa-yevronest-obrala-novogo-golovu

Делегація Ради у ПА ЄВРОНЕСТ обрала нового голову

 • 10643 переглядiв

КИЇВ. 22 жовтня. УНН. Під час установчого засідання Постійна делегація Верховної Ради України в Парламентській асамблеї ЄС – Східні сусіди (ПА ЄВРОНЕСТ) обрала своїм главою народного депутата Івана Крулька. Провела установче засідання голова Комітету з питань інтеграції України з ЄС Іванна Климпуш-Цинцадзе, передає УНН із посиланням на інформаційне управління Апарату ВР.

За даними ВРУ, під час засідання делегації Ради в ПА ЄВРОНЕСТ під керівництвом Іванни Климпуш-Цинцадзе головою делегації обрано народного депутата Івана Крулька, заступниками – Павла Мельника та Софію Федину. Також обрано членів постійних комітетів і робочих груп ПА ЄВРОНЕСТ.

Климпуш-Цинцадзе наголосила на тому, що зараз триває дискусія про майбутнє Східного партнерства, і Україна зацікавлена у диференційованому підході до країн, які мають із Євросоюзом угоди про асоціації.

Участь у засіданні також взяв попередній глава української делегації в ПА ЄВРОНЕСТ Борис Тарасюк, який поінформував про структуру та цілі цієї парламентської асамблеї та про роботу української делегації в попередні роки.

Нагадаємо, наприкінці серпня під час засідання підготовчих депутатських підгруп у Верховній Раді народного депутата Івана Крулька було рекомендовано на посаду першого заступника голови Комітету ВР з питань бюджету.

Українські Національні Новини

Політика