dbr-rozsliduye-ponad-110-kriminalnikh-provadzhen-schodo-zlovzhivan-voyenkomiv

ДБР розслідує понад 110 кримінальних проваджень щодо зловживань воєнкомів

 • 257916 переглядiв

КИЇВ. 8 серпня. УНН. Від початку повномасштабного вторгнення росії на території України, Державне бюро розслідувань відкрило 112 справ щодо посадовців територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, інформує УНН з посиланням на повідомлення ДБР. 

Деталі

Загалом, починаючи з початку російського повномасштабного вторгнення до України, ДБР провело розслідування у 112 справах, пов'язаних з діяльністю посадовців територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки. Результатом цих розслідувань стали 15 обвинувальних актів, які вже передані до суду.

Зазначається, що посадовці військкоматів вчиняють "популярні" правопорушення з метою особистого збагачення, і це призводить до їхнього неуважного ставлення до як совісті, так і відповідальності за долю країни.

В даний час здійснюється перевірка діяльності та способу життя співробітників територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки. Усі порушення будуть ретельно і безкомпромісно розглянуті відповідно до норм Кримінального кодексу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Змушував солдатів будувати маєток: військкома із Закарпаття відправили під арешт з можливістю застави

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Співпрацю з управителем активами Жеваго припинено - АРМА

     • 259008 переглядiв

    Ворожа атака на Покровськ: серед поранених - 31 поліцейський

     • 371496 переглядiв