ukenru
danilov-u-sanktsiynomu-paketi-proti-rf-tisyachi-prizvisch

Данілов: у санкційному пакеті проти рф "тисячі прізвищ"

 • 121200 переглядiв

КИЇВ. 30 вересня. УНН. Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов зазначив, що у санкційному пакеті проти росії "тисячі прізвищ" представників російського бізнесу та компаній, передає УНН.

Деталі

У п'ятницю Рада національної безпеки і оборони України ухвалила рішення про застосування санкцій проти значущих фізичних та юридичних осіб росії, які не виступили на захист людяності та міжнародного права, або які певним чином залучені до агресивних кроків проти України і спільноти демократичних народів, про це повідомив у відеозверненні президент України Володимир Зеленський.

За словами Данілова у санкційному пакеті проти рф "тисячі прізвищ" представників російського бізнесу та компаній.

Цитата

"Сьогодні закінчилась процедура письмового голосування щодо санкцій. В цих санкціях великий список російських олігархів, російських промислових компаній, російських чиновників, депутатів Госдуми. Дуже великий проект. Ми над ним доволі довгий час працювали. Тисячі прізвищ, тисячі компаній, які увійшли до цього санкційного пакету", - заявив він.

Додамо 

Міністерство фінансів США оголосило про пакет нових санкцій проти росії на тлі спроби рф анексувати території України, до списків увійшли представники бізнесу, російські військові, політики.

Українські Національні Новини

Політика