daniel-noboa-vstupyv-na-posadu-prezydenta-ekvadoru-v-inavhuratsiinii-promovi-vin-poobitsiav-novi-reformy

Даніель Нобоа вступив на посаду президента Еквадору: в інавгураційній промові він пообіцяв нові реформи

 • 21625 переглядiв

Даніель Нобоа вступив на посаду президента Еквадору, пообіцявши подолати насильство та безробіття за допомогою нових реформ протягом свого короткого 17-місячного терміну.

Даніель Нобоа склав присягу нового президента в Асамблеї Еквадору, пообіцявши зменшити насильство та створити робочі місця за допомогою термінових законодавчих реформ. Про це повідомляє УНН із посиланням на Ассошіейтед Прес.

Деталі

У своїй інавгураційній промові, яка тривала трохи більше семи хвилин, спадкоємець бізнесу та колишній законодавець Даніель Нобоа визнав, що "на нього чекає важке і важке завдання, а днів залишилося небагато". Новий президент Еквадору уточнив, що вважає першочерговою метою "зменшити насильство і зробити прогрес звичкою" - для цього, за його словами, необхідно діяти сміливо, не повторюючи політику минулого. Також Нобоа зазначив, що для протистояння злочинному насильству, потрібно боротися з безробіттям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бразилія пропонує створити лісовий фонд з "величезним" капіталом

Країні потрібні робочі місця, і щоб створити їх, ми направимо термінові реформи до Асамблеї

-додав він.

Нагадаємо

35-річний Нобоа переміг у другому турі виборів президента Еквадору у жовтні цього року. Нобоа обійматиме посаду президента лише 17 місяців, завершуючи термін попередника Гільєрмо Лассо після того, як Лассо призначив вибори, щоб уникнути ймовірного імпічменту.

Довідка

Як пише Reuters, наразі південноамериканська країна стикається з глибокими економічними проблемами – це підштовхнуло тисячі людей до міграції та сплеску насильства, яке досягло безпрецедентного рівня після вбивства кандидата в президенти Фернандо Вільявісенсіо. За словами аналітиків, Нобоа буде важко ефективно впоратися зі значними проблемами Еквадору протягом його скороченого терміну, хоча він може балотуватися на переобрання у 2025 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Дубліні спалахнули антимігрантські заворушення після ножового нападу на 5-х людей

Ігор Тележніков

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    З шевроном ЗСУ: НБУ відкарбував пам'ятну монету "Рік Дракона"

     • 14964 переглядiв

    Вибухи у Миколаєві влада пояснила роботою військових за містом

     • 19732 переглядiв