chym-bilshe-zbroi-bude-postavleno-tym-dovshe-tryvatyme-viina-holova-mzs-uhorshchyny-vyslovyvsia-proty-viiskovoi-dopomohy-ukrainy

"Чим більше зброї буде поставлено, тим довше триватиме війна"- голова МЗС Угорщини висловився проти військової допомоги України

 • 25376 переглядiв

Міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто виступає проти надання військової допомоги Україні, стверджуючи, що це затягує війну.

Міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто заявив, що Будапешт ніколи не постачатиме Україні зброю, щоб допомогти їй боротися з вторгненням росії.  Про це він сказав CNBC, інформує УНН.

Деталі

Петер Сійярто заявив, що країна ніколи не відправлятиме зброю в Україну, сказавши, що "чим більше зброї буде поставлено, тим довше триватиме війна".

Сіярто додав, що прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан зустрівся з президентом росії володимиром путіним у жовтні, щоб побачити, чи є можливості для миру в поточному конфлікті.

Доповнення

Незважаючи на те, що Угорщина є членом ЄС, вона підтримує дружні стосунки з росією, протестує проти європейських санкцій щодо москви та зусиль щодо обмеження імпорту російської нафти та газу. Угорщина захищає свою енергетичну співпрацю з росією, заявляючи, що їй необхідно підтримувати енергопостачання та боротися з інфляцією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Блінкен: коли ідеться про підтримку України, "немає почуття втоми"

Тетяна Краєвська

Політика

    Популярні

    Повітряні Сили вночі збили 13 ударних дронів

     • 51992 переглядiв

    У Білому домі прокоментували візит Орбана до Москви

     • 100785 переглядiв

    Японія і Камбоджа розміновуватимуть Україну

     • 92265 переглядiв

    У Криму після вибуху горить газорозподільний вузол

     • 73968 переглядiв

    Новини по темі

    Рада Україна-НАТО затвердила річну програму роботи

     • 30081 переглядiв