ukenru
choloviku-povidomili-pidozru-za-vtyaguvannya-u-perepravku-nelegaliv-morem

Чоловіку повідомили підозру за втягування у переправку нелегалів морем

 • 9961 переглядiв

КИЇВ. 4 лютого. УНН. Офіс Генерального прокурора викрив транснаціональну злочинну групу, яка займалася торгівлею людьми, наразі чоловіку повідомили підозру за вербування і втягування у перевезення морем нелегальних мігрантів. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу Офісу Генпрокурора (ОГП).

"Офіс Генерального прокурора зробив важливий крок у розкритті транснаціональної групи, яка займалася торгівлею людьми. У понеділок, 3 лютого 2020 року, повідомлено про підозру громадянину, який, за версією слідства, у групі з іншими особами вербував та переміщував людей на територію Туреччини, Італії та Греції", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у цих країнах "завербовані втягувались у стверджувану злочинну діяльність, що пов’язана з перевезенням морем нелегальних мігрантів".

"Вказаній особі інкримінується торгівля людьми при обтяжуючих обставинах громадянину України (ч. 2 ст. 149 КК України). На даний час вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - додали в ОГП.

Нагадаємо, в Україні затримали організатора переправлення нелегальних мігрантів до ЄС.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП