ukenru
cholovika-yakiy-rik-grabuvav-zhiteliv-troyeschini-zasudili-do-7-5-rokiv-pozbavlennya-voli

Чоловіка, який рік грабував жителів Троєщини, засудили до 7,5 років позбавлення волі

 • 12361 переглядiв

КИЇВ. 9 жовтня. УНН. Рецидивіста, який протягом року грабував, обкрадав та скоював розбійні напади на мешканців столичної Троєщини, засудили до 7,5 років позбавлення волі. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу Київської міської прокуратури.

“За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Київської місцевої прокуратури № 3 судом оголошено обвинувальний вирок раніше неодноразово судимому 26-річному чоловіку за фактом вчинення серії крадіжок, грабежів та розбійних нападів на території Деснянського району столиці”, - йдеться у повідомленні.

Згідно з матеріалами слідства, обвинувачений, погрожуючи пістолетом, відібрав мобільні телефони у двох підлітків, пограбував жінку у під’їзді будинку, здійснив спробу крадіжки у столичному ТРЦ та шляхом обману заволодів велосипедом неповнолітнього. Крім того, зловмисник здійснив серію крадіжок із закладів громадського харчування та салону краси.

Зазначається, що за результатами досудового розслідування дії нападника кваліфіковані за ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 185, ч. 2 ст. 185, ч. 2 ст. 186, ч. 2 ст. 187, ч. 2 ст. 190 КК України.

“Наразі Деснянським районним судом міста Києва зловмисника визнано винним у вчиненні вказаних злочинів та засуджено до 7 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна. Обвинувачений перебуває під вартою”, - повідомили в прокуратурі.

Нагадаємо, у столичному онкоцентрі три зловмисниці вкрали у жінки 21 тисячу гривень.

Українські Національні Новини

Київ