ukenru
cholovik-oblashtuvav-u-sebe-vdoma-narkolaboratoriyu-z-vigotovlennya-psikhotropiv

Чоловік облаштував у себе вдома нарколабораторію з виготовлення психотропів

 • 10605 переглядiв

КИЇВ. 28 червня. УНН. В Івано-Франківській області правоохоронці затримали громадянина, підозрюваного в організації діяльності нарколабораторії та збуту психотропних засобів. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації ГУНП в області.

Так, в ході оперативно-розшукових заходів і слідчих дій у кримінальному провадженні за ч.2 ст. 307 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів - ред.) було задокументовано факт збуту психотропної синтетичної речовини.

"Збувачем виявився 28-річний житель Рожнятівського району. Також правоохоронцями було встановлено, що даний громадянин за місцем свого проживання облаштував нарколабораторію для виготовлення психотропної речовини, яку потім збував іншим особам", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, при обшуку в помешканні зловмисника правоохоронці вилучили психотропні речовини в особливо великих розмірах, лабораторне обладнання, яке використовували для виготовлення психотропної речовини, а також грошові кошти.

Зловмисника затримали відповідно до ст. 208 КПК України. Проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, викрито злочинне угруповання, члени якого займалися виготовленням наркотиків та збували їх в окупований Крим.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП