ukenru
cholovik-khovav-marikhuanu-u-bantsi-zi-smaltsem

Чоловік ховав марихуану у банці зі смальцем

 • 16977 переглядiв

КИЇВ. 16 квітня. УНН. На виїзді з України правоохоронці виявили у чоловіка марихуану у банці зі смальцем, яку той намагався перевезти у РФ. Про це повідомляє Східне регіональне Управління Держприкордонслужби, передає УНН.

Як повідомили прикордонники, в автомобільний пункт пропуску "Гоптівка" на виїзд з України прибув рейсовий автобус сполученням "Костянтинівка-Москва", в якому в якості пасажира слідував мешканець Донецької області, 1972 року народження. Під час прикордонно-митного оформлення на особисті речі громадянина відбулось спрацювання службового собаки.

Прикордонники та представники ДФС перевірили сумку з речами чоловіка і в банці зі смальцем знайшли повітряну кульку вагою 18 грамів з маріхуаною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Житомирі чоловік зберігав вдома 10 кг марихуани

Заборонену речовину вилучили та разом із власником передали представникам компетентних органів. Чоловікові загрожує кримінальна відповідальність у відповідності до статті 305 "Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів" Кримінального Кодексу України.

Нагадаємо, на Донеччині у чоловіка знайшли пістолети, гранати й марихуану.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП