ukenru
chinovniku-dsns-ogolosili-pidozru-u-napadi-na-patrulnogo

Чиновнику ДСНС оголосили підозру у нападі на патрульного

 • 8064 переглядiв

КИЇВ. 23 квітня. УНН. У Луганській області повідомили про підозру начальнику одного з міськвідділів ДСНС у Луганській області у спричиненні тілесних ушкоджень патрульному поліцейському. Про це повідомила прес-служба прокуратури області, передає УНН.

За даними слідства, наприкінці січня цього року наряд патрульної поліції, виконуючи службові обов’язки з охорони громадського порядку, прибув на місце побутового конфлікту за участі співробітника ДСНС за адресою у Сєвєродонецьку.

У ході встановлення обставин конфлікту посадовець, перебуваючи у нетверезому стані, напав на правоохоронця, який був у форменому одязі при виконанні службових обов’язків та спричинив йому тілесні ушкодження.

"На даний час посадовій особі повідомлено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 345 КК України (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень, у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків)", - йдеться в повідомленні.

Триває досудове розслідування. Якщо вину чоловіка доведуть, йому загрожує обмеження або позбавлення волі строком до 5 років.

Нагадаємо, у Києві до суду направили обвинувальний акт проти поліцейського, підозрюваного у нападі на 12-річну дівчинку.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП