ukenru
chervoniy-khrest-poperediv-ukrayintsiv-pro-shakhrayiv-yaki-pratsyuyut-vid-imeni-organizatsiyi

Червоний Хрест попередив українців про шахраїв, які працюють від імені організації

 • 679532 переглядiв

КИЇВ. 19 березня. УНН. Організація "Червоний Хрест України" попередила про нову шахрайську схему, де шириться інформація про "виплати платіжних доручень "від Червоного Хреста України на банківські рахунки громадян після сплати юридичних послуг. Передає УНН з посиланням на сторінку у Telegram Червоного Хреста України.

Цитата

"Увага! Мережею поширюється неправдива інформація про нібито виплати платіжних доручень від Червоного Хреста України на банківські рахунки громадян після сплати юридичних послуг. Це шахраї, які з метою збору коштів від громадян та їх особистої інформації, створили фейковий сайт "Міжнародний фонд допомоги Червоного Хреста", - зазначається у повідомленні.

Доповнення

У Червоному Хресті зазначили, що організація не має " жодного стосунку до цього сайту".

"Червоний Хрест України не має жодного стосунку до цього сайту, не займається виплатами таких платіжних доручень, а тим паче ніколи не бере плату за юридичні послуги", - повідомили у організації.

Також у Червоному Хресті України додали: "Про всі наявні програми й грошову підтримку ми інформуємо на офіційних джерелах, наприклад на сайті".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог запустив нову інформаційно-психологічну операцію, видавши себе за українське медіа

Українські Національні Новини

Суспільство