ukenru
cherez-vibukh-gazu-v-rostovskiy-oblasti-vidkrito-kriminalnu-spravu

Через вибух газу в Ростовській області відкрито кримінальну справу

 • 7381 переглядiв

КИЇВ. 14 січня. УНН. Слідчий комітет РФ відкрив кримінальну справу за фактом обвалення поверхів в реультаті вибуху газу в одному з під'їздів багатоповерхівки в місті Шахти Ростовської області. Про це повідомляє УНН з посиланням на Головне слідче управління Слідчого комітету РФ в Ростовській області.

"Голова СК Росії доручив порушити і прийняти до провадження Головному слідчому управлінню по Північно-Кавказькому федеральному округу кримінальну справу за фактом обвалення поверхів в реультаті вибуху газу в одному з під'їздів багатоповерхівки в місті Шахти Ростовської області", - йдеться у повідомленні.

Попередньо, в результаті вибуху газу стався обвал з 9-го по 8-й поверхів одного з під'їздів багатоквартирного житлового будинку в місті Шахти, в даний час відомо про одного загиблого.

За дорученням Олександра Бастрикіна роботу досвідчених слідчих і слідчих-криміналістів на місці події особисто організовує керівник ГСУ СК Росії по ПКФО.

Нагадаємо, у результаті вибуху побутового газу в місті Шахти Ростовської області у Росії зруйновано два поверхи житлового будинку, пошуково-рятувальна операція триває.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП