cherez-snihopady-ta-ozheledytsiu-27-lystopada-obmezhat-vizd-velykohabarytnoho-transportu-do-kyieva

Через снігопади та ожеледицю 27 листопада обмежать в'їзд великогабаритного транспорту до Києва

 • 12738 переглядiв

У зв'язку з очікуваними сильними снігопадами та ожеледицею в Києві 27 листопада буде обмежено в'їзд великогабаритного транспорту для забезпечення безпеки дорожнього руху, про що оголосив міський голова Віталій Кличко.

У Києві 26-27 листопада синоптики прогнозують сильні снігопади та ожеледицю, очікується пориви вітру до 17-22 м/с. Через це в понеділок, 27 листопада, в'їзд великогабаритного транспорту в місто обмежать. Про це у Telegram-каналі повідомив міський голова Віталій Кличко, передає УНН.

Звертаюся до водіїв і пішоходів зважати на погодні умови і бути максимально обережними на дорогах. Без нагальної потреби не виїжджайте в місто приватним авто. Скористайтеся громадським транспортом. А якщо виїхали автівкою, - не паркуйте її вздовж узбіччя доріг і на тротуарах. Це заважає роботі снігоприбиральної техніки,

- заявив Кличко.

Деталі

У міській адміністрації зазначили, що цього сезону в Києві на дорогах, мостах і тротуарах боротимуться з ожеледицею і прибиратимуть сніг 525 одиниць основної і додаткової спецтехніки "Київавтодору". Загалом заготовлено 17,3 тисячі тонн солі та 54,5 тисячі тонн піску.

Нагадаємо

Як раніше писав УНН, за словами метеоролога Вазіри Мартазінової, середньомісячна температура очікується трохи вище, ніж торік. Водночас опадів очікується навпаки менше, у межах 5-7 мм. При цьому за прогнозами ми можемо очікувати перший сніг в середині листопада, проте розтане він доволі швидко. Великого шару снігу очікувати не варто

Ольга Розгон

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі