ukenru
cherez-silni-snigopadi-do-mariupolya-obmezheno-vyizd-vantazhivok

Через сильні снігопади до Маріуполя обмежено в'їзд вантажівок

 • 12946 переглядiв

МАРІУПОЛЬ-КИЇВ. 4 січня. УНН. Через снігопад введено обмеження на в'їзд вантажівок до Маріуполя. Про це повідомили у прес-службі ГУ ДСНС в Донецькій області, передає УНН.

"У зв’язку із погіршенням погодних умов (сильні опади у вигляді снігу) та з метою безперебійної роботи спецтехніки по забезпеченню руху автотранспорту у м. Маріуполь, 4 січня з 12:30 до 15:00 обмежено в’їзд великовантажного та великогабаритного транспорту у місто Маріуполь", – йдеться в повідомленні.

Водіїв закликали врахувати цю інформацію під час планування своїх маршрутів.

Як повідомив кореспондент УНН, на проїжджих частинах доріг міста спостерігається снігова каша. Зазначимо, що за даними сервісу Google Maps, вулицями міста, зокрема і центром, проїзд ускладнено. Затори спостерігаються лише на деяких ділянках вулиць.

Як повідомляв УНН, на автошляхах Запорізької області ввели обмеження руху для великовагових та маршрутних транспортних засобів у зв'язку зі складними погодними умовами.

Нагадаємо, 4-5 січня внаслідок переміщення активного циклону на сході та південному сході України очікується ускладнення погодних умов зі снігопадами та хуртовинами, випаде до 20 сантиметрів снігу.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП