cherez-elektrokar-bilya-beregiv-niderlandiv-zagorilosya-sudno-z-tisyachami-avtomobiliv-ye-zhertva

Через електрокар: біля берегів Нідерландів загорілося судно з тисячами автомобілів, є жертва

 • 444096 переглядiв

КИЇВ. 26 липня. УНН. Одна людина загинула і декілька постраждали внаслідок пожежі на вантажному судні з автомобілями біля північного краю Нідерландів, внаслідок чого кілька членів екіпажу вистрибнули за борт, повідомила в середу берегова охорона Нідерландів, пише УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

Зареєстрованим у Панамі судном Fremantle Highway до Єгипту перевозилося 2857 автомобілів, 25 з яких були електричними.

Представник берегової охорони повідомив, що імовірним джерелом займання був електромобіль, додавши, що у середу корабель все ще горів.

199-метрове судно, що вийшло з німецького порту Берменхафен, було успішно відбуксироване з морських шляхів рано-вранці в середу, повідомила телекомпанія NOS.

Корабель був за 27 км на північ від острова Амеланд із 23 членами екіпажу на борту, коли у вівторок увечері почалася пожежа, ідеться у заяві.

Екіпаж намагався, але не зміг загасити пожежу, ідеться у заяві берегової охорони.

Постраждалих членів екіпажу було доставлено на гелікоптері до медичних закладів на материку. За словами представника, вони надихалися димом або зазнали поранень під час евакуації.

Доповнення

Раніше цього місяця двоє пожежників з Нью-Джерсі загинули і п'ятеро були поранені під час гасіння сильної пожежі на вантажному судні з сотнями автомобілів. У лютому минулого року пожежа знищила тисячі розкішних автомобілів на кораблі біля берегів португальських Азорських островів.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні зростає кількість ДТП через провину пішоходів

     • 258040 переглядiв