cherez-avariyu-chastina-berdyanska-zalishilas-bez-vodi

Через аварію частина Бердянська залишилась без води

 • 654839 переглядiв

КИЇВ. 30 червня. УНН. В тимчасово окупованому Бердянську частина міста залишилась без води, відповідальне за постачання комунальне підприємство повідомило про аварію, але ні про обтавини, ні про строки усунення інформації не надано. Так звана місцева "влада" в інформаціному просторі зберігає тишу, пише УНН з посиланням на Бердянськ Сьогодні

Цитата

"Бердянці пишуть, що у верхній частині міста, на вул.Північній, вул.Волонтерів, бульварі Шевченка, вул.Софіївській припинилася подача води. Окупанти, як завжди, мовчать, інформації немає ні на сайті водоканалу, ні в телеграм-каналах окупаційної влади. Люди додзвонилися на комунальне підприємство, де їм сказали, що сталася аварія, яка зараз усувається. Це вся інформація, яку вдалося видобути. Ні про саму аварію, ні про терміни її усунення ніхто не знає подробиць", - йдеться в повідомленні.

Доповнення

Як раніше повідомляв УНН, Сьогодні вранці у районі аеродрому у тимчасово зайнятому окупантами Бердянську у Запорізькій області пожежа, у місті пролунало 11 вибухів. Згодом Сили оборони підтвердили, що успішно вдарили по ворожому штабу та складу паливно-мастильних матеріалів у передмісті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти систематизували схему ремонту своїх пошкоджених систем ППО - радник мера Маріуполя

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Через аварію частина Бердянська залишилась без води

     • 654839 переглядiв

    Уряд призначив Олену Думу головою АРМА - нардеп

     • 670771 переглядiв