cherez-ataku-na-bagatopoverkhivku-v-khersoni-zaginula-odna-lyudinu-vnaslidok-udaru-dronami-po-berislavu-troye-lyudey-poraneni

Через атаку на багатоповерхівку в Херсоні загинула одна людина, внаслідок удару дронами по Бериславу троє людей поранені

 • 742769 переглядiв

КИЇВ. 11 серпня. УНН. Російські окупанти з самого ранку обстрілюють населенні пункти Херсонщини. Через атаку на багатоповерхівку в обласному центрі одна людина загинула, ще двоє постраждали. Також внаслідок удару дронами по місту Берислав троє людей отримали поранення. Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура, пише УНН.

Деталі

У лікарні помер 53- річний чоловік, який отримав поранення внаслідок обстрілу окупантами обласного центру близько 8:30. Чоловіка з тяжкими пораненнями виявлено в одній із квартир житлової багатоповерхівки та доставлено у лікарню.

Ще двом мешканцям цього будинку надали медичну допомогу на місці.

У Бериславському районі вранці ворожий дрон скинув вибухові заряди по пункту видачі гуманітарної допомог та на автівку поліцейських. Внаслідок цього травмовано місцевого жителя та двох поліцейських.

Нагадаємо

Раніше УНН повідомляв, що 11 серпня під час ворожої атаками дронами міста Берислав Херсонської області, один із них влучив в автомобіль правоохоронців.

Також 11 серпня окупанти вгатили по багатоповерховому житловому будинку в обласному центрі.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    СБУ повідомила про підозру екслідеру комуністів Симоненку

     • 1074658 переглядiв