cherevatiy-pro-pidgotovku-okupantiv-u-voroga-vzhe-nemaye-zverkhnosti

Череватий про підготовку окупантів: "у ворога вже немає пихатості"

 • 118642 переглядiв

КИЇВ. 25 липня. УНН. Ворог серйозно підходить до оборони від ЗСУ, що змушує українських військових дуже ретельно готуватись до штурмів, повідомив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий в ефірі телемарафону, передає УНН.

Цитата

"У ворога вже немає пихатості, вони дуже добре готуються та мінують позиції. Вони будують систему фортифікаційних споруд, заміновують свої позиції. Тому, коли готуються наші штурмові дії, всі залучені підрозділи проходять дуже потужну підготовку, в тому числі, як проходити мінні поля за допомогою техніки, саперів, протитанкові рови. В тому числі за допомогою техніки наданої нашими західними партнерами. Наприклад, на базі танку "Leopard" є спеціальне устаткування, яке викидає міст через протитанкові рови", - зазначив Череватий.

Доповнення

За словами речника Східного угруповання, у ведені бойових дій ЗСУ неприпустимі людські масові атаки, що йдуть на ворога. Українські військові використовують тактику постійних маневрів, охоплення, ударів дронами та всіма видами ураження. Штурмові групи йдуть вже коли проведений удар. Територія розвідана і можна розраховувати на серйозний успіх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сирський відвідав бойові бригади на двох активних напрямках: треба було скорегувати плани

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    FAVBET та "Динамо" припиняють співпрацю

     • 314744 переглядiв

    IRIS-T: у Military Media Center розповіли, на що здатен ЗРК

     • 254898 переглядiв

    Кіпер анонсував жорсткий моніторинг закупівель

     • 187619 переглядiв