chas-diiaty-ukraino-na-kyivshchyni-vidkryly-suchasnyi-ihrovyi-maidanchyk

"Час діяти, Україно!": на Київщині відкрили сучасний ігровий майданчик

 • 14954 переглядiв

У Таращанській громаді на Київщині відкрили новий дитячий майданчик, який було профінансовано за рахунок гранту благодійного фонду "МХП-Громаді" після перемоги в конкурсі "Час діяти, Україно!".

 У Таращанській громаді, що на Київщині, відкрили сучасний дитячий ігровий майданчик. Про це повідомляє Таращанська міська рада, передає УНН.

Деталі

Майданчик споруджено завдяки співпраці Таращанської міської ради та благодійного фонду "МХП-Громаді". Таращанська громада отримала грант як переможець всеукраїнського конкурсу соціальних ініціатив "Час діяти, Україно!".

Проєкт став який особливим дарунком для найменших жителів громади. Ігровий комплекс принесе радість дітям, та сприятиме їх фізичному розвитку, переконані в громаді.

Додамо

Конкурс "Час діяти, Україно!" триває четвертий рік поспіль. Рекордну кількість заявок для участі у конкурсі було подано цього року - 837.

"Цьогоріч активно подавалися ініціативи від благодійних та громадських організацій - це 151 проєкт. Чимало пропозицій націлені на розвиток громадських просторів, освітніх та медичних проєктів, інфраструктури в малих містах та селах. Експерти конкурсного комітету також відзначили ініціативи, що направлені на реабілітацію й збереження традицій та культурної спадщини", - додає керівник національних проєктів благодійного фонду "МХП-Громаді" Володимир Панченко.


Бюджет конкурсу становить майже 13 млн грн. Грантовий конкурс охоплює 12 областей України.

Довідка

"МХП-Громаді" - український благодійний фонд, який почав свою діяльність 2015 року. Його головна місія - комплексний розвиток громад. Географія діяльності налічує 12 областей України: понад 700 містечок і сіл. Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Фонд системно підтримує людей, які перебувають у регіонах бойових дій, українських захисників та рятувальників, громади, лікарні та пологові будинки, благодійні установи, які дбають про дітей-сиріт та літніх людей, а також людей, які через війну залишилися без дому та засобів для існування.

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На Буковині стався землетрус

     • 21359 переглядiв

    путін прилетів у мінськ на засідання ОДКБ

     • 17676 переглядiв

    Фонд Вадима Столара запустив освiтнiй проєкт для мам

     • 16170 переглядiв