brytanskyi-esminets-zbyv-nevidomyi-dron-u-chervonomu-mori

Британський есмінець збив невідомий дрон у Червоному морі

 • 38623 переглядiв

Британський есмінець HMS Diamond збив ракетою Sea Viper безпілотник, націлений на торговельне судно в Червоному морі, в рамках зусиль з посилення регіональної морської безпеки.

Сьогодні вночі британський есмінець HMS Diamond збив невідомий ударний дрон у Червоному морі, який націлився на торгове судно. Про це йдеться в заяві британського міністра оборони Гранта Шеппс, передає УНН

Деталі 

Вночі HMS Diamond збили ймовірний ударний дрон, який був націлених на торгове судноплавство в Червоному морі. Дрон знищили ракетою Sea Viper  

- йдеться в дописі.

Британський урядовець пояснив, що есмінець нещодавно прибув до регіону для посилення міжнародних зусиль з підтримання морської безпеки. 

"Останній сплеск незаконних атак становить пряму загрозу для міжнародної торгівлі та безпеки мореплавства в Червоному морі. Велика Британія залишається відданою захисту світової торгівлі", - наголосив міністр оборони Британії.

Атаки хуситів на кораблі: Червоним морем припиняють возити вантажі16.12.23, 04:20

Доповнення 

Раніше УНН повідомляв, що єменське угруповання хуситів атакувало два вантажних судна в Червоному морі: в одне з них влучив безпілотник, а в інше - балістична ракета. Офіційний представник США підтвердив, що судно під ліберійським прапором зазнало удару, що призвело до пожежі.

Володимир Омельченко

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі