brytanska-rozvidka-rosiianam-brakuie-pryladiv-nichnoho-bachennia

Британська розвідка: росіянам бракує приладів нічного бачення

 • 34431 переглядiв

Британська розвідка повідомляє, що російським військовим важко проводити нічні операції через брак необхідного обладнання, такого як прилади нічного бачення, що впливає на їхню боєздатність.

Росіяни намагаються вести бойові дії вночі, але для цього їм бракує приладів нічого бачення. Про це йдеться у новому звіті розвідки Міноборони Британії, передає УНН.

Деталі

Згідно з даними розвідки, численні повідомлення від учасників бойових дій з початку війни підкреслюють тенденцію про те, що у військових рф є проблеми з веденням бойових дій вночі.

Наприкінці листопада 2023 року користувач соцмереж, який стверджував, що він є російським солдатом, який воює в Херсонській області, звернув увагу на дефіцит приладів нічного бачення та спеціальних камер для безпілотників

– йдеться у зведенні.

У відомстві наголошують, що прилади нічного бачення часто фігурують у списках обладнання, яке російські підрозділи просять у своїх родин та прихильників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британська розвідка: росія розпочала узгоджену кампанію ударів по українській енергетиці

Натомість українські війська часто отримують прилади нічного бачення від міжнародних партнерів.

Доповнення

В Міноборони Британії зазначають, що ці проблеми росіян також пов'язані з тим, що військові навчання в рф рідко роблять акцент на тренуваннях в нічний час.

Натомість, як правило, вони будуються в напрямку постановочних, денних заходів, щоб справити враження на старших офіцерів, які приїжджають з візитом. На противагу цьому, (вищезгаданий) російський солдат стверджував, що українські сили пересуваються переважно вночі

– резюмує розвідка.

Нагадаємо

Міністерство оборони Великої Британії повідомляє, що рф, ймовірно, вдосконалює конструкції ударних безпілотників Shahed. На тлі цього, Україна продовжує успішно нейтралізовувати більшість озброєнь, що запускається

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    рф на окупованих територіях призначила керівників "судів"

     • 26549 переглядiв

    Масовану DDoS-атаку на monobank відбили - Гороховський

     • 34189 переглядiв

    Благодійники на Донеччині роздали 900 продуктових наборів

     • 23339 переглядiв