brytanska-rozvidka-rosiia-do-2025-roku-matyme-ponad-piv-miliona-vbytykh-i-poranenykh-z-nynishnimy-tempamy-vtrat

Британська розвідка: росія до 2025 року матиме понад пів мільйона вбитих і поранених з нинішніми темпами втрат

 • 36874 переглядiв

Британська розвідка прогнозує понад 500 000 російських втрат до 2025 року за нинішніх темпів втрат в Україні. Середньоденні втрати зросли майже на 300 осіб на день.

Середньодобові втрати рф в Україні зросли майже на 300 осіб на добу. Якщо втрати продовжуватимуться такими ж темпами, то до 2025 року загальна кількість втрат рф може скласти понад пів мільйона вбитих і поранених. Про це йдеться у новому звіті Міноборони Великої Британії на основі розвідданих, повідомляє УНН.

Деталі

В британській розвідці повідомляють, що протягом 2023 року середньодобова кількість російських втрат (убитих і поранених) в Україні зросла майже на 300 осіб на добу порівняно з минулим роком.

"Збільшення середньодобових показників, як повідомляє українська влада, майже напевно відображає деградацію російських сил і її перехід до нижчої якості та великої масової армії після "часткової мобілізації" резервістів у вересні 2022 року. Імовірно, росії знадобиться від п'яти до десяти років, щоб відновити когорту високопідготовлених і досвідчених військових частин", - зазначається у звіті британської розвідки.

Крім того, якщо втрати продовжуватимуться такими ж темпами протягом наступного року, то до 2025 року росія матиме понад пів мільйона вбитих і поранених за три роки війни.

"Це порівняно з 70 000 втрат Радянського Союзу в дев’ятирічній радянсько-афганській війні", - додають у розвідці.

Нагадаємо

Втрати російських окупантів з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну сягнули вже близько 358 270 осіб, 5969 танків та сотень одиниць військової техніки.

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Що рік Дракона принесе Україні: астролог дала відповідь

     • 219837 переглядiв