brytanska-rozvidka-proanalizuvala-yak-kholodna-zyma-mozhe-vplynuty-na-liniiu-frontu-v-ukraini

Британська розвідка проаналізувала, як холодна зима може вплинути на лінію фронту в Україні

 • 1577 переглядiв

З настанням холодної зими ймовірність серйозних змін на лінії фронту в Україні невелика

Найближчим часом мало шансів на серйозні зміни на лінії фронту в Україні через настання холодної зими. Про це повідомило міністерство оборони Великої Британії у новому звіті на основі розвідданих, передає УНН.

Деталі

Британська розвідка повідомляє, що протягом останнього тижня найінтенсивніші наземні бої точаться на трьох ділянках: Куп'янському напрямку, у Луганській області, у районі Авдіївки Донецької області, та на лівому березі Дніпра на Херсонщині, де українські війська створили плацдарм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сили оборони продовжують утримувати позиції на лівобережжі Дніпра та закріплюються - Генштаб

Жодна зі сторін не досягла суттєвого прогресу на жодній із цих ділянок. росія продовжує зазнавати особливо тяжких втрат у районі Авдіївки

- повідомляє британська розвідка.

Зазначається, що, за повідомленнями очевидців, невеликі безпілотні літальні апарати та артилерія (особливо касетні снаряди) продовжують відігравати важливу роль у зриві атак обох сторін.

Оскільки на сході України всерйоз настає холодна зимова погода, найближчим часом мало шансів на серйозні зміни на лінії фронту

- вказує Міноборони Британії.

Доповнення

Голова Об'єднаного комітету начальників штабів армії США генерал Чарльз Браун заявляв, що Україна рішуче налаштована на просування взимку попри більшу кількість викликів через погоду.

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі