"Фестиваль сиру та вина: 12-й Kyiv Food and Wine Festival - це можливість скуштувати цікаві вина, і не тільки: зустрічайте бренд Коктебель, що презентує на нашому фестивалі лінійку відомих коньяків!
На Фестивалі працюватиме Коктебель-бар, де можна буде посмакувати коньяками та ігристим "Коктебель", а також оригінальними коктейлями на їхній основі. Обов'язково завітайте!" - йдеться у повідомленні.
Зазначається, що продукція "Коктебель" виробляється за особливою технологією.
"Коньяк "Коктебель" виробляють шляхом подвійної дистиляції вина з подальшою витримкою в дубових діжках, що є обов'язковою умовою для визрівання коньячних спиртів. У діжках ці спирти у "Коктебель" витримують до 5 років", - йдеться у повідомленні.
Організатори заходу також зауважили , що коньяк "Коктебель" гарно смакує з сирами, м'ясними блюдами, горіхами і сухофруктами, цитрусовими та десертами.
"Його можна додавати до кави, цитрусових та інших соків, молока і вершкових лікерів, і навіть до ігристих вин", - йдеться у повідомленні.