ukenru
brat-printsesi-diani-opublikuvav-ridkisne-dityache-foto-pokiynoyi-sestri-v-chest-yiyi-60-richchya

Брат принцеси Діани опублікував рідкісне дитяче фото покійної сестри на честь її 60-річчя

 • 24140 переглядiв

КИЇВ. 2 липня. УНН. Вчора, покійній принцесі Діані могло б виповнитися 60 років, і щоб відзначити цю подію, її сини принц Вільям і принц Гаррі возз'єдналися, щоб відкрити її статую в Кенсингтонському палаці. Тим часом, брат Діани, Чарльз Спенсер опублікував зворушливе дитяче фото покійної сестри в Instagram, передає УНН.

Цитата

"Сьогодні виповнюється 60 років з дня народження Діани, принцеси Уельської... Вона народилася в Park House, в маєтку Queen's Sandringham Estate в Норфолку. Парк-хаус видно на задньому плані цієї сімейної фотографії, зробленої батьком Діани, 8-м графом Спенсером", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Чорно-біле зображення, зроблене батьком Діани, було розміщено на сторінці в Instagram. На фото юна Діана стоїть перед Парк-хаусом в Норфолку, де вона народилася.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Althorp House (@althorphouse)

Це не перший раз, коли Чарльз Спенсер ділиться ностальгічним знімком Діани. У листопаді 2020 року він опублікував фотографію з дитинства, де стоїть поряд зі своєю старшою сестрою, яка обіймає його.

pic.twitter.com/lpZXrQNsid

— Charles Spencer (@cspencer1508) November 7, 2020

Доповнення

Чарльз був переконаним захисником своєї сестри після її смерті, через що закликав BBC, "відкрити подробиці обставин інтерв'ю" в 1995 році принцеси Діани. Результати цього розслідування, оприлюднені минулого місяця, показали, що журналіст Башир "обдурив і спонукав" Чарльза Спенсера організувати зустріч з Діаною, в результаті чого мало місце "серйозне порушення" керівних принципів BBC.

Вчора, відбулось відкриття статуї Діани в Кенсингтонському парку, після чого Гаррі та Вільям опублікували заяву, в якій обговорювали, що ця подія означає для них обох.

"Сьогодні, коли нашій матері виповнилося б 60 років, ми згадуємо її любов, силу і характер - якості, які зробили її силою добра в усьому світі, змінивши на краще незліченну кількість життів, - сказали вони. - Кожен день ми хочемо, щоб вона все ще була з нами, і ми сподіваємося, що ця статуя назавжди залишиться символом її життя і її спадщини".

Українські Національні Новини

Новини Світу