bpla-atakuvaly-rf-horyt-naftobaza-v-tuapse-ta-aerodrom-v-morozovsku

БПЛА атакували рф: горить нафтобаза в туапсе та аеродром в морозовську

 • 12025 переглядiв

Вночі 22 липня БПЛА атакували територію рф. Загорілися нафтобаза в Туапсе та військовий аеродром у морозовську, міноборони рф заявляє про збиття 75 дронів.

Територію росії у ніч на 22 липня атакували дрони. За даними російських ЗМІ, в туапсе, що в краснодарському краї, виникла пожежа на нафтопереробному заводі. Також БПЛА вдарили по військовому аеродрому в морозовську ростовської області. Тим часом в міноборони рф запевняють про нібито збиття 75 дронів, повідомляє УНН.  

Як пишуть російські ЗМІ, в туапсе попередньо, внаслідок атаки загорілася територія НПЗ. В оперштабі регіону стверджують, що "через падіння уламків БПЛА виникла пожежа на НПЗ у туапсе на площі 50 кв. метрів".

Також повідомляється, що БПЛА вдарили по військовому аеродрому в морозовську ростовської області. Там почалася пожежа, але інших подробиць наразі немає.

За даними міноборони рф, загалом за ніч перехоплено 75 дронів. Сорок сім БПЛА над ростовською, один над бєлгородською, один над воронезькою, один над смоленською областями та вісім над краснодарським краєм, а також сімнадцять БПЛА над акваторіями Чорного та Азовського морів.

Нафтопереробний завод у туапсе рф зупинив свою роботу після атаки українського БпЛА18.05.24, 04:56

Тетяна Краєвська

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Дощі з грозами і до 34°: прогноз погоди на сьогодні

     • 13118 переглядiв

    За добу країна-агресор втратила 1050 військових та 18 танків

     • 25651 переглядiв

    У туапсе рф пролунала друга серія вибухів

     • 22461 переглядiв