ukenru
boyoviki-obstrilyuvali-pozitsiyi-zsu-na-donbasi-z-granatometiv-ta-velikokalibernikh-kulemetiv

Бойовики обстрілювали позиції ЗСУ на Донбасі з гранатометів та великокаліберних кулеметів

 • 8458 переглядiв

КИЇВ. 15 вересня. УНН. Упродовж поточної доби, від 7-ї до 18-ї години російські окупаційні війська 4 рази порушили режим припинення вогню. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ООС.

Противник вів прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. При цьому озброєння, заборонене мінськими домовленостями, ворог не застосовував.

Протягом дня наші позиції були обстріляні з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї у районах населених пунктів Авдіївка, Піски, Красногорівка та Чермалик.

У разі загрози життю військовослужбовців командири приймали рішення на здійснення вогневого впливу на противника з метою змусити його припинити обстріл.

Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил не допущено.

Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою.

Як повідомляв УНН, відповідно до звіту СММ ОБСЄ, опублікованого 14.09.2018 року, на тимчасово окупованій території патрулями Місії в черговий раз зафіксовано важке озброєння збройних формувань Російської Федерації, яке розміщено з порушенням ліній відведення, та відсутнє у районах зберігання.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП