ukenru
boyoviki-obstrilyali-zhitlovi-kvartali-v-avdiyivtsi-poraneno-zhinku

Бойовики обстріляли житлові квартали в Авдіївці, поранено жінку

 • 11959 переглядiв

КИЇВ. 16 червня. УНН. Збройні формування Російської Федерації здійснили обстріл житлових кварталів на околицях міста Авдіївка, внаслідок якого було поранено цивільну жінку. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресцентр штабу операції Об’єднаних сил.

“Російсько-окупаційні війська продовжують здійснювати підступні обстріли населених пунктів вздовж лінії зіткнення. Вчора, 15 червня, увечері збройні формування Російської Федерації з напрямку селища Яковлівка здійснили обстріл житлових кварталів на околицях міста Авдіївка, внаслідок якого було поранено цивільну жінку. Мінно-вибухову травму та сліпе осколкове поранення поперекового відділу спини місцева мешканка отримала на подвір’ї власного домогосподарства близько 21:00. Громадянку було доставлено до реанімаційного відділення Авдіївської центральної міської лікарні та надано медичну допомогу. Стан її здоров’я задовільний”, - повідомили у пресцентрі. 

Вказано, що також виявили пошкодження шиферної огорожі домогосподарства. Українською стороною Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування встановлено, що відстань та напрямок звідки вівся обстріл чітко вказують на причетність російсько-окупаційних військ до даного злочину.

“Загарбники в черговий раз відкрито продемонстрували ігнорування Мінських домовленостей та вкотре підтвердили своє цинічне та байдуже ставлення до життя і здоров’я мирних мешканців Донбасу”, - зазначають в штабі ООС.

Нагадаємо, 14 червня бойовики обстріляли будинки місцевих жителів поблизу Горлівки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП