ukenru
boyovika-dnr-yakiy-zastreliv-vodiya-na-blokpostu-suditimut

Бойовика "ДНР", який застрелив водія на блокпосту, судитимуть

 • 12680 переглядiв

КИЇВ. 22 лютого. УНН. Краматорський суд проведе заочне засудження бойовика, який у 2014 році із автоматичної зброї вбив людину на одному з блокпостів. Про це повідомили УНН у прес-службі прокуратури у Донецькій області.

Слідчі встановили, що у червні 2014 року терорист із вогнепальної зброї вистрілив у спину водію легкового автомобіля. Від отриманого поранення 28-річний чоловік через кілька годин помер у лікарні.

Інцидент відбувся у той час, коли 26-річний бойовик здійснював контроль автотранспорту та осіб , які переміщувались через один із блокпостів бойовиків.

Будучи озброєним вогнепальною автоматичною зброєю, прибічник терористів "ДНР" зупинив для перевірки легковий автомобіль та наказав водію вийти з-за керма і надати йому документи. Водій відмовився виконати незаконні вимоги бойовика та намагався втекти, проте той умисно здійснив постріл йому у спину.

У прокуратурі дії бойовика класифікували як умисне убивство. Оскільки правопорушник знаходиться на території, тимчасово не підконтрольній українській владі, судом прийнято рішення про його заочне засудження.

Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, на Луганщині було виявлено тіло прикордонника.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП