ukenru
bo-poyikhav-po-zasiyanomu-biytsi-128-brigadi-znischili-rosiysku-bmp

"Бо поїхав по засіяному": бійці 128 бригади знищили російську БМП

 • 596667 переглядiв

КИЇВ. 25 квітня. УНН. Штурмовики 128 окремої гірсько-штурмової бригади влучним пострілом знищили російську бойову машину піхоти, яка виїхала з лісопосадки і прямо по засіяному полю рушила до ґрунтової дороги. Про це повідомляє УНН з посиланням на бригаду.

Цитата

"Російська машина виїхала з лісопосадки і прямо по засіяному полю рушила до ґрунтової дороги. Однак зразу була засічена нашими бійцями. Якийсь час БМП намагалася маневрувати, це видно зі слідів від гусеничних траків. Утім, маневри тривали недовго – за кілька секунд їм поклав край влучний постріл із протитанкового ракетного комплексу. У БМП здетонував боєкомплект, від вибуху башту з гарматою відірвало й кинуло на десять метрів, весь екіпаж загинув", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Зазначається, що наслідки влучення показує відео із дрона

"Нагадаємо, що за останні п’ять днів бійці 128 бригади знищили два російські танки Т-72, один БТР і одну БМП", - зазначається в повідомленні.

Доповнення

Реактивна артилерія 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади – Закарпатський легіон – знищила російську понтонну переправу.

Українські Національні Новини

Суспільство