bmw-vidklykaie-ponad-700-tysiach-avto-u-ssha-cherez-ryzyk-korotkoho-zamykannia

BMW відкликає понад 700 тисяч авто у США через ризик короткого замикання

 • 15140 переглядiв

BMW відкликає 720 796 автомобілів у США через ризик короткого замикання в електричному роз'ємі водяного насоса. Відкликання стосується деяких кросоверів та седанів, дилери безкоштовно замінять насос та встановлять захисний щиток.

BMW відкликає 720 796 автомобілів у США через ризик виникнення короткого замикання. Про це повідомляє Reuters із посиланням на заяву Національної адміністрації управління безпеки дорожнього руху США (NHTSA), пише УНН.

Неналежним чином загерметизований електричний роз’єм на водяному насосі може піддаватися впливу води і призвести до короткого замикання,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Під відкликання підпадають деякі кросовери німецького автовиробника, включно з моделями Х1 та Х5, а також деякі седани BMW 5.

Зазначається, що дилери безкоштовно оглянуть і замінять водяний насос та роз’єм, а також встановлять захисний щиток в автівках, які буде відкликано.

У NHTSA повідомили, що у BMW поінформовані про 18 скарг, занепокоєнь або інцидентів на місцях, однак не було жодного випадку аварій або травмувань, пов’язаних із ризиком короткого замикання в перерахованих моделях.

Нагадаємо

BMW відкликає 1,36 млн автомобілів у Китаї через потенційні проблеми з подушками безпеки Takata. Відкликання стосується моделей 2003-2017 років, включаючи 598 тис. вироблених у Китаї та 759 тис. імпортованих авто.

Ольга Розгон

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    путін вперше за 13 років поїхав до Чечні - Reuters

     • 118211 переглядiв