blyzko-500-viiskovykh-ta-tsyvilnykh-medykiv-mozhe-perebuvaty-v-rosiiskomu-poloni

Близько 500 військових та цивільних медиків може перебувати в російському полоні

 • 33967 переглядiв

За даними ГО 'Військові медики України', близько 500 військових та цивільних медиків можуть перебувати в полоні рф. За останні два роки з полону було звільнено 78 військових медиків шляхом обмінів.

Близько 500 військових та цивільних медиків можуть перебувати в незаконному полоні рф. За останні два роки шляхом обмінів з російського полону було звільнено 78 військових медиків. Про це заявив засновник ГО "Військові медики України Андрій Кривцов під час брифінгу, передає УНН.

Деталі

Відповідно до нашої інформації, це конкретно наша організація, ми на обліку зараз маємо 46 військових медиків (за зверненнями їх сімей), які потрапили в полон до рф. Ми розуміємо, що таких людей більше, ми можемо говорити лише про тих, про кого ми маємо інформацію, згідно зі зверненнями близьких. Але за нашою інформацією від джерел з урядових організацій, таких людей може бути близько 500. Це військові та цивільні медики, які були захоплені російською федерацією в полон за останні роки

- сказав Кривцов.

Він також зазначив, що за останні два роки шляхом обмінів з російського полону було звільнено 78 військових медиків.

Нагадаємо

17 липня ще 95 українських захисників, серед яких військовослужбовці, члени Національної гвардії та прикордонники, були звільнені з російського полону завдяки посередницьким зусиллям Об'єднаних Арабських Еміратів.

Популярні

Новини по темі

З початку року в Україні з'явилося 53 нові патронатні родини

 • 16187 переглядiв