bloomberg-mask-taiemno-pozhertvuvav-hroshi-na-peredvyborchu-kampaniiu-trampa

Bloomberg: Маск таємно пожертвував гроші на передвиборчу кампанію Трампа

 • 19635 переглядiв

Мільярдер Ілон Маск зробив значну, але не розголошену пожертву до America PAC, фонду, що підтримує кампанію Дональда Трампа у ключових штатах.

Мільярдер Ілон Маск вніс пожертвування у фонд, що підтримує Дональда Трампа в провідних штатах. Цей крок демонструє зростаючий вплив Маска у Вашингтоні, пише Bloomberg із посиланням на свої джерела, передає УНН.

За інформацією Bloomberg, магнат задонатив у фонд America PAC невідому, але "значну" суму. Наступного разу America PAC має оприлюднити свій список донорів 15 липня.

Як пише агенція, "цей крок підкреслює зростаючий вплив Маска, який очолює індекс мільярдерів Bloomberg зі статками 263,6 мільярда доларів, і його перетворення з політично незалежної людини, яка каже, що вважає за краще триматися подалі від політики, на постать, що регулярно використовує свою соціальну медіа-платформу X для обстоювання правих поглядів і нападок на демократів."

Доповнення

Маск офіційно ще не підтримав жодного кандидата в перегонах 2024 року і раніше цього року заявив, що не збирається фінансувати передвиборчу кампанію Трампа або Байдена.

America PAC працює в основному за лаштунками, щоб підтримати кампанію Трампа. Хоча Федеральна виборча комісія не розкриває подробиць про те, де саме ведеться робота, агітацію і "добирання голосів" найбільш інтенсивно проводять у ключових штатах, які визначать результат виборів.

Нагадаємо

Частина донорів Демократичної партії США вирішили заморозити свої пожертви на суму близько 90 мільйонів доларів. Таким чином вони хочуть змусити Джо Байдена відмовитись від участі у президентських перегонах.

Тетяна Краєвська

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Кулеба про вступ до НАТО: "Не можемо чекати ще 75 років"

     • 79426 переглядiв