blokada-pereviznykiv-rozshyrylasia-na-kordon-zi-slovachchynoiu-u-cherzi-zastriahly-vzhe-do-300-vantazhivok

Блокада перевізників розширилася на кордон зі Словаччиною: у черзі застрягли вже до 300 вантажівок

 • 7030 переглядiв

Словацькі перевізники блокують рух вантажівок через пункт пропуску Вишнє Нємецке-Ужгород на кордоні з Україною. Скільки триватиме блокада - невідомо

На території Словаччини перевізники блокують рух вантажівок через пункт пропуску "Вишнє-Нємецке - Ужгород" на кордоні з Україною, повідомили у вівторок у Держприкордонслужбі, пише УНН.

За інформацією від прикордонної поліції Словацької Республіки, сьогодні з 13:30 розпочалося блокування руху вантажівок, що рухаються в напрямку словацького пункту пропуску "Вишнє Нємецке", суміжному з українським пунктом пропуску "Ужгород"

- повідомили у Держприкордонслужбі у Telegram.

Деталі

Як повідомили в ДПСУ, блокування руху ініціювала та проводить Спілка перевізників Словаччини. Про терміни блокування не повідомляється.

"Наразі на території Словаччини перед пунктом пропуску "Вишнє Нємецке" в напрямку України перебуває близько 300 вантажівок. Пропуск автомобілів та автобусів здійснюється в штатному режимі", - вказали в українському прикордонному відомстві.

Нагадаємо

Це не перша спроба блокувати кордон у Словаччині. Таким чином місцеві перевізники приєдналися до польських колег, які блокують три пункти пропуску на кордоні Польщі та України з 6 листопада.

Популярні

Новини по темі

Рада вдосконалила здійснення експорту деяких сільгосптоварів

 • 11592 переглядiв