ukenru
blizko-100-derzhsluzhbovtsiv-ne-pustili-za-kordon-dpsu

Близько 100 держслужбовців не пустили за кордон - Держприкордонслужба

 • 995298 переглядiв

КИЇВ. 28 лютого. УНН. На сьогодні близько 100 держслужбовців не пустили за межі України, оскільки вони не підпадали під вимоги пропуску. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі національного телемарафону, передає УНН.

Цитата

"На цей час близько 100 осіб, які підпадають під категорії, що визначені у постанові уряду, були не пропущені за межі України, бо не підпадали під вимоги пропуску. Тобто, вони не слідували в службові відрядження або не підпадали під виключення, коли жінки або чоловіки, які є батьками-одинаками, можуть перетнути кордон, слідуючи до дітей або супроводжуючи їх", - зазначив Демченко.

Деталі

Він нагадав, що виключенням також є можливість лікування за кордоном. Однак, особа повинна підтвердити у МОЗ України те, що закордонний лікувальний заклад готовий прийняти її для лікування, а право на пропуск має надати голова Держприкордонслужби.

Нагадаємо

Речник Держприкордонслужби Андрій Демченко розповів, що з 1 липня 2022 року росіянам було видано близько 12 віз для вʼїзду в Україну.

Українські Національні Новини

Суспільство