ukenru
blagodiyniki-rozpovili-yak-primnozhuyut-dopomogu-vid-zakhidnikh-partneriv

Благодійники розповіли, як примножують допомогу від західних партнерів

 • 148462 переглядiв

КИЇВ. 18 жовтня. УНН. Благодійний фонд “МХП-Громаді” навесні отримав 350 тонн картоплі від польських партнерів – Фонду розвитку регіонів. Отриману картоплю вирішили примножити, посадивши частину та зібравши врожай. Про це розповіли у пресслужбі “МХП-Громаді”, передає УНН

Деталі

Частину отриманої від поляків допомоги Фонд роздав людям, які втратили домівки, а частину – посадили. Восени зібрали урожай і знову частину передали громадам, зокрема школам, садочкам, лікарням, ВПО. Окрім того, частково зі зібраного врожаю заготовили насіння.

Нагадаємо

У вересні благодійний фонд “МХП-Громаді” підписав меморандум про партнерство та співпрацю з об’єднанням українців у Польщі “Коло у Вроцлаві”. 

Довідка

"МХП–Громаді" – український благодійний фонд, який почав свою діяльність 2015 року. Його головна місія – комплексний розвиток громад. Географія діяльності налічує 12 областей України: понад 700 містечок і сіл.

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Фонд системно підтримує людей, які перебувають у регіонах бойових дій, українських захисників та рятувальників, громади, лікарні та пологові будинки, благодійні установи, які дбають про дітей-сиріт та літніх людей, а також людей, які через війну залишилися без дому та засобів для існування.

Українські Національні Новини

Економіка