ukenru
bk-atlanta-obminyala-olimpiyskogo-chempiona-d-khovarda-v-sharlott

БК "Атланта" обміняла олімпійського чемпіона Д.Ховарда в "Шарлотт"

 • 12607 переглядiв

КИЇВ. 22 червня. УНН. "Атланта Хокс" домовилася про обмін восьмикратного учасника Матчів усіх зірок НБА центрового Двайта Ховарда в БК "Шарлотт Хорнетс", повідомляє УНН з посиланням на сайт "Шарлотт".

"Хокс" і "Хорнетс" здійснили обмін, після якого "яструби" отримали центрового Майлза Пламлі, захисника збірної Італії Марко Белінеллі і 41-й вибір на майбутньому драфті НБА. Клуб з Атланти разом з Д.Ховардом отримав 31-й вибір на драфті-2017.

"Знаю, що йому потрібно, щоб грати добре. І він розуміє, що я його знаю, знаю його гру. Я спостерігав за ним в різних ситуаціях і розумію, що він любить робити. Немає жодних причин, через що він не зможе повернутися до гри на дійсно високому рівні", - сказав тренер "Хорнетс" Стів Кліффорда.

31-річний Д.Ховард провів у "Хокс" всього один сезон, а його контракт діє ще два роки, за які він повинен заробити 47 мільйонів доларів.

Примітно, що у минулому сезоні центровий набирав по 13,5 очка і робив по 12,7 підбирання за 30 хвилин в середньому за гру в регулярному чемпіонаті і записував в актив по 8,0 очок і 10,7 підбирання за 26 хвилин в плей-оф.

Як повідомляв УНН, Л.Джеймс назвав "Голден Стейт" найкращим клубом НБА за останні три роки.

Українські Національні Новини

Спорт