biznesmenu-yakyi-namahavsia-pidkupyty-komanduvacha-osuv-odesa-oholosyly-pidozru

Бізнесмену, який намагався підкупити командувача ОСУВ "Одеса" оголосили підозру

 • 4900 переглядiв

Чоловіку повідомлено про підозру у спробі підкупу командира однієї з військових частин Одеської області на 200 тис. грн. Його викрили під час передачі хабара через посередника. Наразі триває слідство

На Одещині чоловіку, який намагався підкупити командувача ОСУВ "Одеса", оголосили підозру. Про це повідомили пресслужби САП та НАБУ, передає УНН.

20 листопада 2023 року за процесуального керівництва прокурорів САП детективи НАБУ повідомили про підозру громадянину, якого напередодні викрили на наданні 200 тис. грн неправомірної вигоди командувачу ОСУВ "Одеса".

Пресслужба САП

Деталі

Дії особи кваліфіковані за ч. 3 ст. 369 КК України - пропозиція та надання неправомірної вигоди службовій особі за вчинення нею дій в інтересах того, хто пропонує та надає таку вигоду за попередньою змовою групою осіб.

Вирішується питання про застосування до підозрюваного запобіжного заходу.

Слідчі дії тривають.

Нагадаємо

Хабар у 200 тисяч гривень командувачу ОСУВ "Одеса" намагався через посередника передати керівник приватної компанії. За даними правоохоронців за ці кошти бізнесмен хотів отримати спеціальне розпорядження про дозвіл рибалити у прикордонній зоні.

Розслідування злочину здійснюють детективи НАБУ спільно з Департаментом військової контррозвідки СБУ за процесуального керівництва прокурорів САП.

Кримінальне провадження порушили на підставі заяви командувача ОСУВ "Одеса", який надалі сприяв викриттю та розслідуванню вказаного злочину.

Тетяна Салганік

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні готуються до реформи дошкільної освіти: деталі

     • 4212 переглядiв

    У Києві рекордно довго не було морозів

     • 25885 переглядiв