ukenru
biyki-deputativ-vr-stali-chastinoyu-reklamnoyi-kampaniyi-korolivskogo-teatru-v-belgiyi

Бійки депутатів ВР стали частиною рекламної кампанії Королівського театру в Бельгії

 • 57615 переглядiв

КИЇВ. 4 червня. УНН. Бійки українських депутатів Верховної Ради стали частиною рекламної кампанії Королівського театру La Monnaie в Брюсселі. Про це повідомляє УНН з посиланням на DW в Twitter.

“Верховна Рада фігурує на афіші нового театрального сезону Королівського оперного театру La Monnaie у Брюсселі. На плакаті зображено бійку депутата-свободівця Ігоря Мірошниченка з колегами комуністами влітку 2014 року. Такі афіші сезону 2020-2021 розвішані у центрі Брюсселя”, - йдеться у повідомленні.

Вказано, що бійка українських депутатів ілюструє тему нестабільності у світі.

Окрім того, у відеоролику, що рекламує театральний сезон, вміщені кадри з різних бійок у Верховній Раді України.

Нагадаємо, одному з учасників бійки, яка сталася 11 грудня у приміщенні Верховної Ради після засідання комітету з питань аграрної та земельної політики, оголошено підозру у побитті народного депутата.

Як повідомлялося, після засідання комітету з питань аграрної та земельної політики сталася бійка між представниками фракції “Слуга народу” та політсили “Свобода”.

Бійки депутатів Верховної Ради потрапили у рекламу... Королівського театру в Брюсселі. Українські політики яскраво ілюструють епоху нестабільності й потрясінь, вважають бельгійці.
А ви що думаєте про такий творчий погляд? pic.twitter.com/tlmfyUvagF

— DW українською (@dw_ukrainian) June 4, 2020

Українські Національні Новини

Суспільство