bilya-posolstva-rosiyi-vidbulas-aktsiya-do-rokovin-teraktu-v-olenivtsi

Біля посольства росії відбулась акція до роковин теракту в Оленівці

 • 845222 переглядiв

КИЇВ. 30 липня. УНН. У Києві біля будівлі посольства рф відбулась демонстрація до роковин теракту в окупованій Оленівці Донецької області, внаслідок якого загинули полонені військовослужбовці з полку "Азов". Про це з місця подій повідомляє кореспондент Суспільного, пише УНН.

Деталі 

До акції долучились близько сотні людей. Організатори акції обурені тим, що міжнародні органи не приділили достатньої уваги теракту, який влаштували російські окупанти.

"Світ показав, що можна вбивати, що можна це робити, і за це нічого не буде. Всі міжнародні організації взагалі залишились байдужими до цього (теракту в Оленівці — ред.), вони нам постійно розповідають про те, що вони не можуть туди потрапити. Тоді для цього вони в цілому існують?", — зауважила співорганізаторка демонстрації.

Вона висловила сподівання, що держава вшановуватиме загиблих в Оленівці на офіційному рівні.

Організатори акції розташували поруч із будівлею дипмісії двоярусні ліжка подібні до тих, що були встановлені в приміщенні на території колонії в Оленівці, де стався теракт.

Згодом вони розіграли театралізовану сцену ночі трагедії. Вона містила діалоги про мрії полонених військових, думки про рідних і бажання повернутись додому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні річниця масового вбивства українських військовополонених в Оленівці: як просувається розслідування

Українські Національні Новини

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    У Херсоні пролунали вибухи - ЗМІ

     • 586318 переглядiв

    Окупанти обстріляли Сумщину 25 разів: є руйнування

     • 378644 переглядiв

    Шантаж з боку рф щодо ЗАЕС загострився – Міненергетики

     • 1066922 переглядiв

    ЗСУ підтвердили ураження Чонгарського мосту

     • 3186395 переглядiв