bili-vovky-u-skladi-tsso-a-sbu-znyshchyly-ponad-800-odynyts-rosiiskoi-tekhniky-za-2-roky-viiny

"Білі вовки" у складі ЦСО "А" СБУ знищили понад 800 одиниць російської техніки за 2 роки війни

 • 30101 переглядiв

Підрозділ "Білий вовк" Центру спеціальних операцій "А" СБУ за два роки війни знищив понад 800 одиниць російської техніки.

За 2 роки війни Підрозділ "Білий вовк" у складі ЦСО "А" СБУ знищив понад 800 одиниць російської техніки. Про це повідомляє Служба безпеки України, передає УНН.

Деталі

Підрозділ "Білий вовк" у складі Центру спецоперацій "А" Служби безпеки України знищив понад 800 одиниць російської техніки протягом двох років війни.

Ця новина є частиною документального фільму "СБУ: спецпризначенці перемоги", який розкриває роботу підрозділу у найгарячіших точках війни.

"Білий вовк" успішно й ефективно працює по всій лінії фронту. Особливо слід відзначити операцію зі звільнення Ізюмщини. Перед тим, як туди заходили Сили оборони, наші "вовки", по суті, спалили ворожий бронекулак… Це реально унікальний підрозділ і топові військовики, здатні виконати будь-яку надскладну оперативно-бойову задачу

 – заявив Голова СБУ Василь Малюк.

Підрозділ складається з добровольців-патріотів, які вступили до Центру спецоперацій "А" СБУ з початком війни. Вони брали участь у різних операціях з оборони різних областей України.

Найяскравішим результатом "Білого вовку" є кількість знищеної техніки ворога: щонайменше 800 одиниць з початку повномасштабної агресії. І це не все. Вони також знищили близько 300 об’єктів, таких як фортифікаційні споруди, склади, вогневі позиції

– зазначив керівник ЦСО "А" СБУ Євгеній Хмара.

Командир підрозділу "Білий вовк" Олег Ємець розповів, що лише на Харківщині їхній підрозділ знищив понад 50 російських танків. Це призвело до ослаблення оборони противника та дозволило Збройним силам України звільнити території швидко та з мінімальними втратами.

Наш підрозділ широко взаємодіє із ЗСУ. Разом беремо участь у штурмових діях. Вони в чомусь копіюють наш підхід до бойової роботи, і що приємно, до виучки свого особового складу, намагаються отримувати дрони аналогічних характеристик

– підкреслив Олег Ємець.

Підрозділ "Білий вовк" зосередився на роботи з безпілотниками, об'єднавши їх розвідувальні та ударні можливості, що є однією з перших таких ініціатив. Після цього "вовки" активно працюють над розвитком і навчанням пілотів, штурманів, стрілків-навідників та інженерів-саперів.

Додамо

У фільмі бійці з підрозділу "Білий вовк" розповіли про численні приклади своєї бойової діяльності, включаючи ситуацію, коли один екіпаж за одну ніч знищив 13 одиниць ворожої техніки. Крім того, вони висловили свої емоції щодо втрати побратима Олександра Енгеля, відомого під позивним "Боцман".

"Білі вовки" СБУ відзвітували про 72 знищені російські цілі27.10.23, 23:12 • [views_76425]

Юлія Котвицька

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    російські БпЛА прямують у бік Волинської області

     • 49008 переглядiв