ukenru
belotserkovets-nazval-pretendentov-na-ugolovnye-dela-za-nekachestvennyy-remont-dvorov-stolitsy

Белоцерковец назвал претендентов на уголовные дела за некачественный ремонт дворов столицы

 • 6445 переглядiв

КИЇВ. 16 травня. УНН. Київська адміністрація звертатиметься до суду в разі відмови підрядників від гарантійного ремонту міжквартальних проїздів. Про це написав народний депутат і радник мера Києва Дмитро Білоцерківець в соціальній мережі Facebook , передає УНН.

"Продовжуємо боротися з недобросовісними підрядниками в сфері ремонтів міжквартальних проїздів. Чергові претенденти на "чорний список" і кримінальні справи, в разі відмови від гарантійного ремонту, який становить 5 років. Як і минулого разу публікую перелік підприємств, які неякісно виконали ремонт міжквартальних проїздів, а також претензії ", - зазначив парламентарій.

За його словами, основна претензія пов'язана з тим, що підрядники значно "недокладають" асфальт, а його щільність виявляється набагато нижче стандартів.

"Жага надприбутків призводить до неякісних робіт і фактичному розкраданню у міста. Далі буде опублікований список тих підприємств, які виконали гарантійний ремонт і тих, які відмовилися. Відмовилися чекають кримінальні справи і жорстка відповідальність ", - пообіцяв Дмитро Білоцерківець.

Народний депутат опублікував список з 36 локацій, де ремонт був проведений неякісно, ​​описавши виявлені недоліки, а також вартість ремонту. У список недобросовісних підрядників, зокрема, увійшли: ПП "КИЇВШЛЯХБУД", ТОВ "Міськбудінвест Інвест ЛТД", ТОВ "СБМУ" Підряд ", ТОВ" Будівельна компанія - ВР ", ТОВ" Будівельна компанія Барто ", ТОВ" Дорожньо-будівельна компанія - Автобан ", ТОВ" Альянс Будінвест Груп ", ТОВ" ДС Пром Груп ", ТОВ" Арт Буд Експерт ", ТОВ" Асфальт-Майстер ".

Нагадаємо, 10 квітня народний депутат взяв участь в перевірці якості асфальтування київських дворів. Дмитро Білоцерківець закликав підрядників за свій рахунок провести гарантійні ремонти, пообіцявши, що в іншому випадку київська адміністрація звернеться до суду з вимогою кримінальної відповідальності за невиконання умов договору.

Українські Національні Новини

Київ