bazhayu-schob-den-peremogi-lyudey-nad-orkami-skorishe-nastav-u-nashomu-zhitti-zelenskiy-privitav-druzhinu-z-dnem-narodzhennya

"Бажаю, щоб день перемоги людей над орками скоріше настав у нашому житті": Зеленський привітав дружину з Днем народження

 • 3432402 переглядiв

КИЇВ. 6 лютого. УНН. Президент України Володимир Зеленський привітав першу леді Олену Зеленську з Днем народження, побажавши їй, щоб день перемоги людей над орками скоріше настав, пише УНН з посиланням на його соцмережі.

Цитата

“Люба моя ОВ, я хочу подякувати тобі. За те, що ти Є. В моєму житті. За те, що ти зараз тут. За віру твою в Україну і Перемогу. За те, що зміцнюєш мене. За всі роки, години, хвилини… і ще раз за ЦЕЙ рік. Як ти представляла Україну. За дітей наших чудових, за ОВ та КВ. Вітаю тебе з твоїм ДН.

Бажаю одного тобі. Щоб день перемоги людей над орками скоріше настав у твоєму житті. В нашому житті… В житті всього народу! Бажаю, люблю, вітаю! Кохана ОВ, твій ВО”, – привітав Зеленський дружину.

Доповнення

25 січня перша леді України Олена Зеленська привітала Президента Володимира Зеленського з Днем народження та побажала йому більше причин для усмішки, зазначивши, що він знає, що для цього треба.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Після ракетного удару по центру Харкова у лікарні одна людина

     • 746949 переглядiв

    Миколаївщина: окупанти вночі обстріляли Очаківську громаду

     • 691707 переглядiв

    "Чую вперше" - Резніков про нову посаду в уряді

     • 2066523 переглядiв

    Землетрус у Туреччині: 76 людей загинули

     • 1569661 переглядiв