ukenru
batko-yakiy-bitoyu-zabiv-do-smerti-ditinu-otrimav-8-rokiv-vyaznitsi

Батько, який битою забив до смерті дитину, отримав 8 років в'язниці

 • 11321 переглядiв

КИЇВ. 31 жовтня. УНН. Працівниками Городоцької місцевої прокуратури у суді доведено вину мешканця с. Коритна Ярмолинецького району, який наніс своєму синові тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу прокуратури Хмельницької області.

За результатами досудового розслідування, проведеного під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури слідчим відділом Ярмолинецького відділу Головного управління Національної поліції в області, встановлено, що у листопаді минулого року 42-річний чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вдома влаштував суперечку із своїм сином.

Конфлікт між рідними розпочався після застілля з нагоди святкування для народження онуки засудженого.

Під час з’ясування стосунків, батько взяв до рук дерев’яну палицю та наніс нею в область голови сина один удар, який спричинив черепно-мозкову травму.

Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер у лікарні.

Стороною обвинувачення в суді повністю доведено винуватість вказаної особи у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України.

Як повідомив заступник керівника місцевої прокуратури Ігор Бантюк, вироком Ярмолинецького районного суду засудженому призначено покарання у виді 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, чоловік забив сина битою на дні народження онука.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП