ukenru
bangladesh-poslablyuye-karantin-na-tizhden-do-pochatku-festivalyu-zhertvoprinoshen-tvarin

Бангладеш послаблює карантин на тиждень перед початком фестивалю жертвоприношень тварин

 • 14001 переглядiв

КИЇВ. 13 липня. УНН. Уряд міста Бангладеш вирішив на тиждень, з 15 липня, полегшити карантинні обмеження, щоб допомогти мусульманам підготуватися до фестивалю жертвоприношень тварин - Ід-уль-Азжа. Про це пише УНН з посиланням на Хinhua.

Деталі

Карантинні обмеження будуть пом'якшені з 15 по 22 липня з нагоди Курбан-байраму, який повинен відзначатися в країні 21 липня. В рамках пом'якшення заходів блокування, уряд, швидше за все, дозволить відновити послуги громадського транспорту за умови дотримання правил охорони здоров'я.

Магазинам і торговим центрам також буде дозволено працювати з дотриманням суворих медичних правил. Крім того, влада Бангладеш затвердила щонайменше 21 ринок великої рогатої худоби, щоб допомогти жителям Дакки купувати жертовних тварин у визначених місцях столиці напередодні фестивалю на тлі пандемії COVID-19.

Бангладеш повідомив 1034 957 випадків коронавірусу, 16 639 осіб померли.

Доповнення

Щоб зупинити поширення вірусу, Бангладеш 1 липня вступив у строгий однотижневий режим локдауну COVID-19, який згодом був продовжений до 14 липня. Для підтримання правопорядку поряд з цивільними силами було розгорнуто армійський персонал.

Громадяни Бангладешу можуть легально подорожувати до Ізраїлю.

Українські Національні Новини

Новини Світу